APK onderhoud & reparatie

De aanschaf van een auto is voor Garage John Klein Gunnewiek het begin van een lange relatie waarin het belang van U als klant op de eerste plaats staat. Onze monteurs zijn specifiek opgeleid voor het verzorgen en onderhouden van uw auto. Wij volgen in onze werkplaats de laatste ontwikkelingen op de voet. Een team van vakkundige medewerkers staat voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto klaar. Zij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Onze werkplaats is voorzien van de meest geavanceerde faciliteiten.

U kunt bij ons terecht voor het gehele autopakket:

Onderhoud & reparatie

Wij zijn een universeel autobedrijf. Wij volgen in onze werkplaats de laatste ontwikkelingen in de autotechniek op de voet. Ons gekwalificeerde personeel is in staat uw personenwagen, bedrijfswagen of camper goed te onderhouden en te repareren. Wij hebben scherpe prijzen en geen lange wachttijden. Op al onze leveringen en werkzaamheden zijn de BOVAG verkoop- en leveringsvoorwaarden van toepassing. John klein Gunnewiek: “Wij zijn een universeel autobedrijf waar SERVICE EN KWALITEIT nog met HOOFDLETTERS wordt geschreven”

Lease auto

Tevens kunnen en mogen wij ook onderhoud en reparatie uitvoeren voor bijna alle lease maatschappijen.

APK

Natuurlijk kunt u bij Garage John Klein Gunnewiek terecht voor uw Algemene Periodieke Keuring, kortweg, de APK-keuring. De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten en het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of het vierde levensjaar. De werkplaats beschikt over moderne technische apparatuur die nodig zijn voor de APK-keuring, viergastest, diesel roetmeting en de remmentestbank. Wij kunnen APK uitvoeren aan alle personen auto’s, campers en bedrijfswagens tot 3500 kg.

Het maken van een werkplaatsafspraak voor uw auto kan via de telefoon op nummer 0544-464593 of online waar u uw voorkeuren zelf kunt invullen en mailen. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnenlopen voor een afspraak.

Ons vervangend vervoer staat voor u klaar!
Als uw auto voor onderhoud naar de garage moet, kan het lastig zijn dat u zonder vervoer zit. Bij ons is dat niet nodig ! Wij hebben vervangend vervoer voor U klaar staan.